Wijs online training en ont moeting

 

Het opvoeden van hoogbegaafde kinderen en jongeren brengt heel wat extra uitdaging mee. 

Als ouder van hoogbegaafde kinderen/jongeren sta je voor uitdagingen die niet iedereen begrijpt.

Dit geeft je soms het gevoel alleen te staan.

Misschien heb je al boeken gelezen, cursussen gevolgd en toch weet je niet zeker hoe je bepaalde problemen moet aanpakken.

 

De online avondsessies willen hierop een antwoord bieden.

Een uur online, maak het voor jezelf gezellig, bestaande uit een half uur training en een half uur ruimte voor vragen, uitwisselen van ervaringen en gevoel van (h)erkenning met andere ouders.

Ont moeten is het uitgangspunt. Je moet niets vertellen/vragen en ontmoeten van andere ouders die misschien wel voor dezelfde uitdagingen staan.

 

Het opvoeden brengt heel wat uitdagingen met zich mee, maar deze kinderen en jongeren zijn uniek, getalenteerd, intens, creatief, empathisch. Zij maken het anderen niet moeilijk. Anderen die hen niet begrijpen maken het hen moeilijk.

 

Waarom deze sessies belangrijk zijn? Omdat hoogbegaafde kinderen en jongeren die niet begrepen worden zich extreem gaan aanpassen of net extreem gaan revolteren. Maar bovenal omdat elk kind recht heeft om te worden wie het is.

 

20€ voor een sessie

De link voor deelname wordt doorgestuurd na betaling

 

Eerste sessie op donderdag 12 oktober 2023 van 20u30 tot 21u30 over eigenschappen hoogbegaafdheid en opvoeding. Elk kind is uniek en elke ouder ook, dat maakt van opvoeden maatwerk. Welke ouder ben jij/wil jij zijn?